Golf & Konferens

I en unik smålandsmiljö med anor ända tillbaka till 1700-talet ligger det naturskönt belägna Wiredaholm precis intill Viredaholmssjön – mellan artons green och ettans tee. Mycket närmare golfbanan kan man inte bo. En mycket vacker och varierande, teknisk skogs- och parkbana som även innehåller en korthålsbana Pay & Play samt övningsområde. Allt inramat med ekar och olika lövträd. Här finns även möjligheter till golfträning av utbildade PGA pro, golfskola samt en Pop-up-Shop med golfkläder. Njut av en weekendlyx som ger mersmak där dagens golfrunda avslutas med bastubad och ett dopp i sjön.

På anläggningen finns 24 rum med sammanlagt 48 bäddar. Rummen är fördelade på fem fristående stugor (ej självhushåll) och 19 dubbelrum. Samtliga rum har egen dusch och toalett. En perfekt miljö för konferens eller för att ta med vännerna. Wiredaholms golfpaket ger dig en helhetsupplevelse med golf, natur, mat och dryck. Det finns flera golfpaket att välja på, det mest populära innehåller greenfee, övernattning, frukost och en trerättersmiddag.
Läs mer om golfpaketen och boka här.

Konferensgäster är välkomna året runt och njuter särskild av rofyllda omgivningar där äventyr, gemenskap och frisk luft står på schemat. Läs mer om konferenspaketet och boka här.

Visste ni att här finns Sveriges största utbud av Calvados. Fler än 200 sorter från ca. 40 tillverkare från de bästa tillverkarna i Normandie. En samling som växer varefter. Det går inte många veckor tills det dyker upp en ny flaska. Läs mer om detta spännande utbud här.

Här bjuds på smakupplevelser komponerade av närproducerade råvaror efter säsong av hög kvalitet och ett brett utbud av viner i toppklass. Här kan ni ser hur våra menyer ser ut.

Under sommarhalvåret håller vi öppet alla dagar och under vinterhalvåret öppnar vi för beställningar. Veckorna innan jul dukar vi upp vårt populära julbord i vår vackra miljö. Konferensgäster är välkomna året runt och njuter särskild av lugnet och bästa förutsättningar för en framgångsrik konferens. Varmt välkomna till oss!

I samarbete med Wiredaholm Golf & Konferens