Läsarfavorit

Det som skiljer sig mellan en bra och en fantastisk golfresa är inte bara resultatet på ditt scorekort. Att få spela på golfbanor i världsklass bland spektakulära landskap och vackra vyer kombinerat med sköna temperaturer och god mat är något man inte glömmer i första taget. Det är inte konstigt att den turkiska golfhuvudstaden Belek på senaste tiden blivit en drömdestination för många golfentusiaster.

I regionen finner du 17 olika 18-hålsbanor, inkluderat två linksbanor och 15 skogsbanor. Samtliga ligger mindre än en timmes bilresa från Antalya som är den största staden i regionen. Hit flyger du smidigt från Sverige vilket gör det till en perfekt destination för din nästa golfresa. Under de senaste 20 åren har Belek blomstrat som golfdestination. Banorna rankas som några av de bästa i världen och det har inte sparats på något när det kommer till faciliteter och lyxiga resorter även utanför banorna.

Ni är många som uppmärksammat fantastiska @Montgomerie Maxx Royal som vi lyfte fram i vår senaste utgåva. Lovorden från er som varit där strömmar in och vi kan inte annat än hålla med. Omgivningarna. Ljuset. Så vackert alltihop. Följtips från oss för att enklare visualisera en målbild för nästa golfresa.