Göteborgstips!

Naturnära, citynära eller en kombination av båda – vi listar de bästa spahotellen i och utanför Göteborg som är perfekta att besöka för en dag eller weekend. Du har dessutom dessa 10 närliggande golfbanor att välja på för den som vill kombinera sin resa med golf i vår.

1. Arken Hotell och Spa

Njut av varma bastubad, avkopplande massage och bad i varma källor på Art Garden Spa, beläget längst ut på klipporna i Göteborgs hamn. Spahotellet erbjuder flera olika paket beroende på hur länge du vill stanna och vad du vill ska ingå i din upplevelse.

2. Sankt Jörgen Park

Vid foten av det pittoreska Göteborgsberget gömmer sig en oas av lugn och lyx – nämligen Sankt Jörgen Spa. Med en perfekt kombination av skandinavisk design och en avslappnad atmosfär är detta den perfekta plasten för att kunna återhämta dig och samla ny energi.

3. Upper House

Ta ett simtag i den varma utomhuspoolen samtidigt som du blickar ut över Göteborgs vackra takåsar. På Upper House Spa, beläget mitt i centrala Göteborg, finns förutom utomhuspool också hamam samt torr- och ångbastu. Dessutom finns flera sköna behandlingar för både kropp och ansikte.

4. Clarion Hotel Post

Clarin Hotel Post ligger centralt i Göteborg och erbjuder en spaavdelning (Skönhetsfabriken) där du har möjlighet koppla av totalt. Med eleganta behandlingsrum, bubbelpooler och olika bastubad skapas en harmonisk atmosfär. En plats för ultimat välbefinnande och återhämtning.