Titleist…

…lanserar nu sin nya driverserie TSR. Tre modeller landar i butik den 30 september och följer samma övergripande inriktning som föregående TSi. 

TSR2 är huvudet som riktar sig mot den bredaste gruppen av spelare, där både fart och stabilitet prioriteras. Rent designmässigt har huvudets aerodynamiska egenskaper förfinats sedan Tsi för att skapa mer hastighet på vägen ner mot bollen samtidigt som tyngdpunkten flyttats mer framåt och lägre. Har en ny träffyta i skiftande tjocklek som agerar förlåtande mot träffar som inte direkt sitter i mitten.  

TSR3 är ett klassiskt päronformat huvud med uppdaterade aerodynamiska egenskaper samt med en justerbar viktskena i bakpartiet. Kräver aningen mer av spelaren och kommer med en träffyta i skiftande tjocklek, som kompletteras av en bakomliggande ring i mitten i syfte att ge högre hastighet för den som har en mer centrerad träffbild. 

TSR4 Ett lågspinnande och något mindre huvud än på 430CC. Kommer med dubbla justeringsbara vikter med syfte att kunna optimera både känsla och spinn efter spelarens önskan. Kommer med samma nyutvecklade träffyta som TSR2 för att kunna erbjuda en mer konsekvent bollhastighet över hela bladet, vilket också medför mindre variation i spinntalen vid träffar utanför mitten.