Ping

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ping-1-1024x683.jpg

Pings populära PLD Milled-serie utökas nu med ytterligare fem modeller: Anser, Anser 2D, Oslo 3, DS72 och Ally Blue 4. PLD Milled är en serie premiumputters med precisionsfrästa huvuden i härligt svart finish.

Ally Blue 4 (uttalad båge) Helt ny, fullständigt maskinbearbetad och tredelad design. Aluminiumkroppen, aluminium-hoseln och bottenplattan i rostfritt stål skapar stort motstånd mot vridning. Huvud (370 gram) och hosel i aluminium, bottenplatta i rostfritt stål, PP58 Tour L-grepp och mattsvart stålskaft utan steg.

Anser (lätt båge) Golfhistoriens mest vinnande putter får en ny vit siktlinje och en stilren gunmetal-finish. Vårt nya PING Composite-putterskaft är standard i slight-arc-modellerna. Huvud på 350 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

Anser 2D (lätt båge) Modellen Anser 2D blev känd tack vare Tony Finaus framgångar. Den något djupare, perimeter-viktade designen har rena häl-tå ballaster och en distinkt siktlinje. Huvud på 365 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

DS72 (rak puttrörelse) DS72 är framtagen i tätt samarbete med Viktor Hovland och räknas som en mid-mallet. Puttern är face-balanced och har ett distinkt siktstreck. Huvud på 365 gram, PP58 Tour M-grepp och steglöst Black Chrome-stålskaft.

Oslo 3 (lätt båge) Delar egenskaper med den Tyrrell Hatton-inspirerade modellen, men med en Anser 3-hosel som gör den till en putter med slight arc. Dess lätta aluminium hosel hjälper till att placera vikten lågt för att optimera tyngdpunkten för mer konsekventa och precisa resultat. Huvud på 375 gram, PP58 Tour L-grepp och PING Composite-skaft.

– Vi har varit mycket nöjda med resultaten och feedbacken som PLD-serien fått. Det gör det möjligt för oss att erbjuda golfare mer av det vi gör bäst – designa och bygga golfens bästa putters. En viktig del av programmet är PLD Milled-serien, som erbjuder premium, frästa putters inspirerade av tourspelare för att ge alla golfare det allra bästa, säger John K. Solheim, President & CEO.

Läs mer på PING