Best of

Inspiration, good vibes och massor av energi – vi har under snart två decennium bjudit på intervjuer, golfguider, resor, recept, mode och skönhet till en stadigt växande publik. Dags för en härlig summering av året, nu i form av de bästa köpen, valen, upptäckterna osv. Vi listar några av våra här men mejla oss, vi vill veta vilka era höjdpunkter har varit.

Bästa spabesöket

Årets bästa spahelg måste bli när vi besökte Strömstad Spa & Resort. Deras Aromaspa i tre plan rekommenderas till er som inte varit här.

Bästa rutinen

Numera samlar vi redaktionsgänget varje fredagsmorgon med en frukost tillsammans. Vi avhandlar pressutskick, de senaste boknyheterna, vad som ska plåtas och vilka reportage som ligger i pipeline. Vill passa på att tacka alla läsare som är med och tipsar och ger hurrarop på saker ni vill dela.

Bästa köpet

@PING Golf har tagit fram en kollektion med bekväma, slitstarka och varma outfits. Vilken av dessa produkter kan ni inte vara utan?

Bästa banbesöket

Svårt att välja, men sommarens riktiga höjdpunkt blev ändå Landskrona GK. Den hänförande utsikten över norra delen av Öresund med Ven och Danmark ramade in golfupplevelsen ordentligt.

Bästa mellanmålet

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mat.jpg

Vi toppade 9:ans påfyllning med röd coleslaw efter det här receptet, testa du med.

Bästa omslaget

Intervjun med Stina Andersson, ingenjör och designer som började tillverka exklusiva skor på sina egna villkor. Tillsammans med ortopedtekniska experten Peter Hedström har de tagit fram inlägg som är byggt på data från miljontals 3D-skannade fötter. Det hjälper foten att återta sin ursprungliga form och kan fungera igen på ett naturligt och neutralt rörelsemönster. Efter det har vi skapat en skomodell per kategori som ska passa de flesta utövares behov, både prestationsmässigt och på bästa ortopediska sätt.

Bästa inblicken

Solheim Cup. Anna Nordqvist som var spelade vice kapten och debutanterna Maja Stark och Linn Grant lirade foursome lika imponerande som de gjort som amatörer. Caroline Hedwall vände sin singelmatch till seger och gav Europa möjlighet att försvara Solheim Cup. Göran Söderquist på Svenska Golfförbundet följde tävlingen på plats åt oss.

Bästa matreportaget

… eller det recept som ni gillade bäst. Att laga något snabbt och enkelt utan att tumma på smak efter en lång golfrunda. Hela receptbanken från Zeta hittar du här.

Bästa upptäckten

Det som skiljer sig mellan en bra och en fantastisk golfresa är inte bara resultatet på ditt scorekort. Att få spela på golfbanor i världsklass bland spektakulära landskap och vackra vyer kombinerat med sköna temperaturer och god mat är något man inte glömmer i första taget. Det är inte konstigt att den turkiska golfhuvudstaden Belek på senaste tiden blivit en drömdestination för många golfentusiaster.